homeover FF    

 

online cursussen
workshops
praktijkdagen
fototripsFototrips

Als u bijvoorbeeld graag tennis of golf speelt, is er een ruim aanbod van vakantiereizen op mooie bestemmingen waar u uw sportieve passie kunt beoefenen in mooi weer op een aantrekkelijke vakantiebestemming. Sommige van deze vakantiereizen zijn alleen maar gebaseerd op de sport en toevallig gesitueerd in Spanje, Frankrijk of Italië, terwijl andere zijn gebaseerd op een mooie vakantielocatie waar toevallig een golfcourt of wat tennisbanen zijn. Een goede balans tussen beide zou ideaal zijn.

Onze selectie van fototrips is gebaseerd op het idee van de combinatie van vakantie en uw passie, maar dan met enkele aanpassingen en met een goede balans (zie ook het submenu Opzet).

Het aanbod (zie submenu Aanbod) ligt niet vast, aangezien dit sterk afhankelijk is van de interesse van deelnemers. De kosten zijn hier immers sterk van afhankelijk. Daarom is er ook geen submenu Inschrijven. De fototrips worden op basis van interesse van deelnemers samengesteld.

Bent u geïnteresseerd in een van de fototrips die u bij Aanbod aantreft, stuur dan een e-mail naar fototrips@fotoforce.net voor meer informatie.

 
 FotoForceNET / Force dF
 
     
 
© 2009 FotoForce / Force dF