homeover FF    

 

online cursussen
workshops
praktijkdagen
fototrips

FotoForce

Force dF houdt zich sinds de oprichting in 1991 bezig met de productie en vertaling van boeken over computerprogramma's in het algemeen (variërend van programmeertalen tot Office-toepassingen) en specifiek de destijds prille discipline 'multimedia', zoals (digitale) fotografie, (digitale) beeldbewerking, audio, video, webdesign en dtp.

FotoForce werd gestart op 1 januari 2005 en betreft dat onderdeel van Force dF dat zich, zoals de naam al aangeeft, voornamelijk met fotografie bezighoudt. Dit omvat zowel een educatief gedeelte (boeken, cursussen, workshops, praktijk- en themadagen) als een productiegedeelte (oa studiowerk, bedrijfsfotografie, reclamefotografie etc) en het vertalen van handleidingen van fotografisch gerelateerde software (zoals Adobe Photoshop) en hardware, zoals camerahandleidingen (oa Canon en Nikon).

Na aanvankelijk alleen in de nederlandse taal te hebben gewerkt, werden in 2009 de site en de cursussen internationaler van opzet doordat beide in het engels beschikbaar kwamen. Medio 2012 is FotoForce verhuisd naar Duitsland, en kwamen ook de duitse site en cursussen erbij.

 
 FotoForceNET / Force dF
 
     
 
© 2012 FotoForce / Force dF